Најновије

Србија поразила Хрватску за пут у четвртфинале

КРАЉЕВО - Мушка тениска репрезентација Србије остварила је пласман у четвртфинале Дејвис купа, пошто је данас повела против Хрватске са недостижних 3:0 у мечу првог кола који се игра у Краљеву.
Тенис (Фото: tenisbytow.pl)

Тенис (Фото: tenisbytow.pl)

Одлучујућ трећи поен за Србију освојили су Ненад Зимоњић и Новак Ђоковић који су у дублу савладали Хрвате Марина Драгању и Франка Шкугора са 6:3, 6:4, 6:1 Српски дубл је уз подршку сјајне краљевачке публике од старта ставио до знања какав ће бити исход овог сусрета. Хрватски тенисери практично нису имали ни једну прилику за евентуални повратак у меч, пошто су Ђоковић и Зимоњић неумољиво погађали све што су желели. Србија је у петак повела са 2:0, захваљући победама Ђоковића и Виктора Троицког који су бли бољи од Мате Делића и Борне Ћорића са 3:0, однсно са 3:2 у сетовима. Пошто је Србија обезбедила победу, предстојећа два сингл меча у недељу неће имати резултатски значај.

Прочитајте још: 

Ивановићка напредује у Монтереју

Сребро и бронза за српске пиштоље!

Репрезентација Србије ће се за пласман у полуфинале борити у јулу против победника дуела између Бразила и Аргентине. Уколико противник буде Бразил, Србија ће бити домаћин, а у супротном ће гостовати Аргентини. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА