Најновије

Да ли си русофил? Мораш да чујеш овај хит (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Руски уметници Петар Матерничев и Вика Циганова снимили су средином прошле године песму "То је моја отаџбина" у знак подршке народу Новорусије. Песма је убрзо постала руски мегахит, а поготово је омиљена у Доњецку и Луганску.
Спот у кућној радиности (Фото: Јутјуб)

Спот у кућној радиности (Фото: Јутјуб)

Матерничев и Циганова су чак и уживо наступали у Доњецку и Луганску и отпевали свој хит. Жена бившег команданта ДНР Игора Стрелкова, Мирослава Рагинскаја, ово двоје уметника је навела као хероје из редова руског шоу бизниса због њихове помоћи Новорусији. - Од Камчатке до Одесе Москва има интересе... Од Доњецка до Кремља то је отаџбина моја... - каже се између осталог у песми која поручује и НАТО-у да Руси неће дати своју територију. Популарности песме допринео је и забавни спот, а на његовом крају се појављује и гувернер Доњецка Павел Губарев. Губарев је, када је песма објављена, на скуповима у Доњецку делио њен текст како би је сви окупљени певали. Ако већ знате Каћушу и Каљинку, време је да научите и ову песму: Это Родина моя От Камчатки до Одессы у Москвы есть интересы. Потому что помним географию страны. От Уфы до  Приазовья, от Курил до Приднестровья, от Донецка до Кремля – это родина моя. Это родина моя. И делить её нельзя. Это матушка-Россия, это русская земля. Все на сердце очень близко. От Славянска до Норильска. От Луганска до Кремля – это  родина моя. Знают Штаты, знает НАТО: нам чужой земли не надо. Мы чужое не берем, а свое назад вернем. Знаем, помним, не забудем. Защищать страну мы будем. От Аляски до Кремля – это родина моя»
Прочитајте још:Српски борци у Новорусији открили за који фудбалски клуб навијају (ФОТО)Жена Игора Стрелкова објавила списак хероја и издајника Русије (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА