Најновије

Горов: Украјина сигурно опет напада у априлу или мају!

МОСКВА - Украјинска армија ће се примирити, наоружати, а затим поново напасти у априлу или мају ове године, изјавио је Владимир Горов, лидер организације "Славенска гвардија" и потпредседник државног комитета Новорусије.
Владимир Горов (Фото: ЈуТјуб)

Владимир Горов (Фото: ЈуТјуб)

"Рат је неизбежан." - тврди Горов у интервјуу за руску Правду. Он каже да су главни протагонисти рата Порошенко, Обама и војна индустрија САД, те стратешко-аналитичка кућа "Стратфор" коју је назвао "испоставом обавештајне агенција ЦИА".
Прочитајте још:РУСИЈА ИМА АЖДАЈУ: Борбени тенк Т-90МСХЕЛМУТ ШМИТ: Разумимо Русију или следи рат
Према речима Горова, војна индустрија САД је главни спонзор свега што спроводи тим Порошенко-Обама. "Све се то ради под филозофијом наводног повратка Крима у оквир Украјине." - каже Горов за руску Правду. Рат одговара Кијеву, јер у ратном стању може користити кредите Запада којима ће покрити одређене трошкове, део украсти, а део тих кредита потрошити на наоружање, објашњава Горов. Он тврди да је армија Новорусије запленила огромне количине наоружања свих врста и да за ДНР и ЛНР неће представљати проблем да се одбране од било каквих напада украјинске армије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА