Најновије

Полицајке "зарадиле'" суспензију кад су шефови открили голишав снимак с оружјем ( ФОТО, ВИДЕО)

Две полицајке, раднице Одељења јавне безбедности у Јути, суспендоване су јер су учествовале у снимању секси календара и то са оружјем.
Голишаве полицајке (Фото: Јутјуб)

Голишаве полицајке (Фото: Јутјуб)

Иако је видео у којем су учествовале Роб Вилкинсон и Јустин Хансен снимљен још прошле године, Одељење је о свему обавестило јавност тек прошле недеље, након писања медија. Роб, која ради у патроли аутопутева, добила је 3 дана суспензије , док је Јустин, која ради у истрагама, добила само један дан суспензије . Обе полицајке за суспендоване дане нису добиле плату, пише sltrib.com. Видео са британским моделима снимљен је још у јуну док су голишаве девојке позирале с оружјем и тенковима за потребе календара "Hot Shots". Снимак се на Јутјубу појавио у октобру, а дисциплински поступак покренут је у децембру. Како стоји у службеном извештају, полицајке је познаник који ради на полигону за пуцање три, четири недеље пре снимања календара замолио да помогну у надзору полигона док манекенке пуцају у мете. У извештају се спомиње и како је део прихода од календара намењен за хуманитарне сврхе, за рањене британске војнике. Како изгледа видео због којег су полицајке суспендоване погледајте у прилогу.
Прочитајте још:СКАНДАЛ: Жена изводила онлајн секс перформансе у градској библиотеци!Египат у шоку: Туристкиња снимила порнић испред пирамида у Гизи (ВИДЕО)
Извор: vecernji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА