Најновије

ПРИЗНАО: ЦИА је хапсила и мучила по целом свету!

ЊУЈОРК - Џон Бренан, директор ЦИА, представио је делатности ове безбедоносне агенције члановима Савета за међународне односе САД у Њујорку и том приликом признао да ЦИА делује по целом свету.
Џон Бренан (Фото: ЈуТјуб)

Џон Бренан (Фото: ЈуТјуб)

"ЦИА је у сарадњи са другим обавештајним и безбедоносним службама широм света спроводила акције." - рекао је Бренан. Он је говорио о томе да су у сарадњи са другим земљама хапсили терористе и друге криминалце, а често су их држали и у затворима. "ЦИА је повремено молила колеге других земаља да примене и физичку силу над ухапшенима у циљу долажења до потребних информација. То је било неопходно за безбедност Сједињених Америчких Држава." - рекао је Бренан. Он се осврнуо и на политику на информатичком пољу коју заступа ЦИА и истакао да мере које ЦИА спроводи на Интернету у Америци су неопходне како би САД биле заштићене од сајбер опасности и сајбер криминала који може доћи из других земаља.
Прочитајте још:ЈОШ ЈЕДНА „ЕКСКЛУЗИВНА“ ВЕСТ: Путин прихватио ислам! (ВИДЕО)ОБАМИНА ПАРАЛЕЛНА ДИПЛОМАТИЈА: Стејт департмент послао 15 милиона долара опозицији у СиријиКРИТИЧНО: Немачкој прети револуција!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА