Најновије

У „Паровима” кулминирали блуд и разврат: Олошу докле више? (ФОТО)

Таман када смо помислили да су дотакли дно, учесници ријалитија „Парови“ нас изнова изненађују тиме докле су спремни да иду. Симулирање секса, лизање, пипкање груди, свлачење и самозадовољавање само су део онога што су након дана жалости самозване звезде радиле на Телевизији „Хепи“.
Перверзије Игора Икс и Атине Ферари (Фото: Јутјуб)

Перверзије Игора Икс и Атине Ферари (Фото: Јутјуб)

На питање: „Олошу, докле више?“, очигледно никада нећемо добити одговор. Да и од горег постоји горе, показали су чим им је дата прилика да кроз игру масне фоте покажу право лице. Без трунке срама, како због родитеља који их гледају, гледалаца, па и старијих укућана попут Лепе Лукић, они су изгубили контролу. У перверзијама су предњачиле певачице Ивона Неговановић Цуца и Нела Видаковић, које су симулирале секс на табуреу, хватајући једна другу за задњицу и груди. Цуци ни то није било довољно, па је радо пипала и Елине груди, заборављајући да је само неколико дана пре тога изјавила да је трудна. Када су потпуно изгубиле контролу, већина учесница међусобно се лизала, док је бивша моделсица Ружица искористила прилику да скине панталоне Игору Икс, коме се већ данима набацује. Како би у потпуности одрадила задатак у игри масне фоте, Нела је шетала показујући груди, док је Атина Ферари наскочила на Игора. Ако сте мислили да је ово најгоре што се могло видети, варате се, јер се врућа сцена одигравала управо у кревету у којем су лежали Мими Оро и Јасмин. Њима очигледно фали секс, па поред тога што су се љубили и самозадовољавали, одлучили су и да се међусобно мазе. Мими је све време водила рачуна да јој јорган не склизне са тела, али су камере ипак ухватиле тренутак када је одлучила да поново обуче гаћице.
Прочитајте још:„Поштена“ Мими Оро: Има дечка напољу, а у ријалитију се са другим…(ВИДЕО)Маца извела стриптиз у ријалитју „Парови“ (ВИДЕО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА