Најновије

Радоњић: Против Барсе играмо као и против свих претходних противника

БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да екипа не осећа додатни притисак победе над Барселоном, којом би задржала шансе за пласман у четвртфинале Евролиге.
Дејан Радоњић (Сајт Црвене звезде)

Дејан Радоњић (Сајт Црвене звезде)

"Спремамо се као за било који меч ове сезоне, већи притисак не постоји и после скора 1-7 причао сам да ћемо сваку утакмицу играти максимално мотивисани. Надам се да ћемо одигати довољно добро и изненадити великог противника", рекао је Радоњић на конференцији за медије у КОМБАНК арени. Црногорски тренер истакао је да је Барселона и ове сезоне један од главних кандидата за освајање Евролиге. "Одиграли су квалитетно прву фазу, док су у Топ 16 због великих проблема са повредама кренули мало слабије, али су поново у добром моменту. Реал је први, али је Барселона победом у Атини и над Макабијем ближа другом месту. Предводи их искуни Хуан Карлос Наваро, ту је суперстар Хезоња, као и Олесон и Томић", навео је Радоњић. Радоњић је рекао да ће и овај меч пропустити Бранко Лазић, а да ће се у суботу знати колико ће тачно одсуствовати. "Нећемо да журимо са његовим повратком, ситуација је боља. Нема тајанстваности, проценили смо да му је потребан одмор и да можемо без њега у овом периоду. Желимо да га сачувамо за плеј-оф", објаснио је Радоњић.
Прочитајте још:Дејан Станковић обрадовао малишане са Космета (ФОТО)Монако у бункеру, Атлетико на пенале изборили четвртфинале Лиге шампиона (ВИДЕО)
Он је додао да црвено-бели не смеју да понове меч из Барселоне, када су направили много грешака и поражени са 92:77. "Барселона нема мнго слабих тачака. Морамо да играмо доста боље, способни су да за кратко време реше меч. Покушаћемо да парирамо фавориту и уз помоћ публике направимо изненађење". Радоњић се истакао да је приметан напредак у екипи у односу на почетак године. "То није случајно, били смо оптерећени обавезама у Купу и повредама, да њих није било вероватно бисмо победили Жалгирис, али идемо даље. Надам се да ћемо наставити да подижемо форму", рекао је Радоњић. Утакмица 11. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Барселоне игра се сутра од 19.15 у КОМБАНК арени. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА