Најновије

СРС: Напредњаци у Бегечу потучени до ногу!

НОВИ САД - „На ванредним изборима за Савет Месне заједнице Бегеч, који су одржани у недељу 5. јула, заједничка листа Српске радикалне странке и Социјалистичке партије Србије однела је убедљиву победу и до ногу потукла Српску напредну странку.“ – изјавио је на данашњој конференцији за медије Ђурађ Јакшић, председник Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад.
Шетња радикала у Београду (Фото: ЈуТјуб)

Шетња радикала у Београду (Фото: ЈуТјуб)

"Свих девет нових чланова Савета Месне заједнице у Бегечу бирани су са листе српских радикала и социјалиста. Апсолутна победа у Бегечу и проблем који је власт у граду имала са обезбеђењем кворума, у петак на седници Скупштине Града, најава су неминовних великих политичких промена на предстојећим изборима у граду и Покрајини и доласка српских радикала на власт" - каже Јакшић. Јакшић је напоменуо да су „по опробаном рецепту и већ виђеном сценарију широм Србије две недеље грађани Бегеча малтретирани и били изложени притиску од стране активиста Српске напредне странке, који су делили пакете са кућном хемијом и средствима за личну хигијену, али су на изборима у недељу Бегечани рекли шта мисле о власти напредњака у Новом Саду и у Бегечу“. „Члан Српске радикалне странке Никола Живанов је имао дупло већи број гласова од досадашњег председника Савета Месне заједнице Бегеч и одборника Српске напредне странке у Скупштини Града Новог Сада Живана Васића. Између осталог, овај податак сведочи о класичном политичком нокауту који су напредњаци доживели у Бегечу“ – истакао је Ђурађ Јакшић.
Прочитајте још:Вучић нас вуче у провалију!Нова Србиjа: Не прихватити резолуциjу о Сребреници
„Захваљујем се грађанима Бегеча на указаном поверењу. Највећи терет ових избора изнели су млади људи који су листом подржали наше кандидате и јасно ставили до знања да су Бегечу биле преко потребне промене. Максимално ћемо се ангажовати да у наредном периоду оправдамо поверење Бегечана и да место у којем живимо учинимо бољим“ – истакао је Никола Живанов, нови члан Савета Месне заједнице Бегеч. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА