Најновије

У Албанији српски голман хулигану отео заставу велике Албаније на сред утакмице!

ФИЕР - Голман Аполоније из Фиера Вилсон Цаковић отео је заставу која велича тзв. велику Албаније од једног навијача који је улетео на терен и бацио је на терен.
Инцидент (Фото: Јутјуб)

Инцидент (Фото: Јутјуб)

Све се догодило у 23. минуту. Тада је досуђен пенал за Тирану, а један играч гостију спремао се да изведе казнени ударац. Један албански навијач је улетео на терен за заставом на којој је писало: Нема Албаније без Косова и Чамерије. Чамерија је топоним који углавном користе Албанци за северни део Грчке.   Он је са заставом провоцирао српског голмана и махао испред њега. Цаковић је отео заставу из руку и бацио је. Обезбеђење је реаговало и одвело овог навијача, који је при одласку пришао Цаковићу и претио му. Српском голману су на овом поступку замерили играчи оба тима. Цаковић је примио гол, а онда га је тренер извео из игре.
Прочитајте још:Школе не раде у уторак и средуРусија: Србија нам илегално препродаје производе блокиране санкцијама ЕУ
Цаковић (24) је рођен у Горњем Милановцу. Он је у млађим категоријама бранио за Таково и Црвену звезду, а потом за Сопот, Балкан и Јанчепинг, пре него што је 2013. прешао у Аполонију. Он је бранио за све омладинске селекције наше земље. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА