Најновије

Бата изабрао свог фаворита за римејк Валтера, можете ли да погодите кога?

БЕОГРАД-Продуценти кажу да још нису изабрали глумца за насловну улогу, а Бата Живојиновић (81) поручује да би се на његовом месту најбоље снашао Војин Ћетковић (43).
Валтер (Фото: Википедија)

Валтер (Фото: Википедија)

Римејк филма „Валтер брани Сарајево“ почеће да се снима на лето у Сарајеву и Загребу након што „Јадран филм“ крајем маја одржи аудиције за глумце и изабере новог Валтера, који ће у тој улози наследити легендарног Велимира - Бату Живојиновића. - Бати није познато да ће „Јадран филм“ снимати у Босни и Хрватској, али му је веома жао што Кинези нису реализовали своје замислили и снимили римејк пре неколико година код нас. Бата ми је говорио да би Валтера могао да игра Војин Ћетковић, јер можда физички највише подсећа на њега. А спомињао је да би могао и Никола Којо да тумачи ту улогу - каже Батина супруга Лула. Бати је последњих година нарушено здравље, због чега не би могао да се посвети глуми, али је екипи која ће реализовати римејк пожелео успех. „Јадран филм“ ће у копродукцији с Кинезима, уз две верзије филма, једну за домаћи регион и другу за странце, снимити и ТВ серију.
Прочитајте још:(ИНТЕРВЈУ) Марко Видојковић: Сви серемоНАЈПРЕЦИЗНИЈИ НА СВЕТУ: Руски снајпер Лобаев К14 (ВИДЕО)
- Четири године смо преговарали с Кинезима, партнерима из екс-Ју земаља, Аустралије и Немачке и коначно смо на корак од снимања - рекао је Винко Грубишић, председник Управе „Јадран филма“. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА