Најновије

Моделсице се нуде америчким богаташима

Чланице групе „Моделс“ новом емисијом покушавају да нађу богате мужеве као што су то учиниле Сандра Мељниченко и Ивана Берендика.
Моделсице се нуде америчким богаташима (Фото: Јутјуб)

Моделсице се нуде америчким богаташима (Фото: Јутјуб)

„Моделсице“ су снимиле ријалити у коме им је једини задатак да ћуте и буду лепе, што им неће бити тешко с обзиром на то да су познатије по стасу него по гласу. Желећи да крену стопама својих претходница које су се богато удале, Анастасија Буђић, Ивана Жигић, Орнела Нкезе Карабумба и Цеца Кујач су се разголитиле за ријалити „Травелс“, који ће се емитовати на многим америчким телевизијама. Оне у ријалитију живе у вили са куваром и батлером, показују извајана тела, сликају се... - Амерички дистрибутер „John Mclean Media“ је откупио права на ријалити, чија је прва сезона снимљена на Азурној обали, а другу ћемо реализовати на Карибима. Пројекат је урађен и за источно тржиште које је конзервативније, па девојке неће проводити много времена у купаћим костимима - каже аутор пројекта и менаџер групе Милан Врбић Врба. Анастасија каже да јој је било много тешко да снима ријалити полугола. - Свакодневна снимања су била баш тешка, али ја сам радохолик, па нећу да се жалим - каже ова „моделсица“. Она тврди да њен будући муж не мора да буде толико богат као што је супруг Сандре Мељниченко. - Нисам нова Сандра, јер сам скромнија. Битно ми је да будем срећна - поручује Анастасија. Сандра Мељниченко и Ивана Берендика су им идоли „Моделсица“ Сандра Николић се пре десет година удала за руског енергетског магната Андреја Мељниченка, чије се богатство процењује на девет милијарди долара. На њиховом венчању, које је коштало 30 милиона долара, певале су највеће светске звезде. Они су пре три године добили ћерку Тару. Годину дана после Сандре богатог мужа нашла је још једна чланице групе „Моделс“ - Ивана Берендика. Она се удала за Томаса Јермолука, једног од оснивача „Гугла“. Њих двоје живе у Мајамију у вили вредној седам милиона долара.
Прочитајте још:Блудничење се наставља: Укућани гледали секс Игора и Ружице! (ВИДЕО 18+)Муж Атине Ферари: Она је поремећена проститутка!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА