Најновије

Лекари: Шешељев повратак у Хаг би био погубан

БЕОГРАД- Бивши министар здравља и шеф медицинског тима лидера радикала Милован Бојић истиче да је здравставено стање Војислава Шешеља максимално угрожено и да би евентуални повратак у Хаг за њега био погубан.
Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ (Фото: Јутјуб)

При повратку у Србију Шешељ је, каже, дијагностикован још један тумор на дебелом цреву, а ли с обзиром да је на време откривен није метастазирао. Он , такође, наводи да Шешељ откако се вратио у Србију константно има телесну температуру између 37,5 и 38, да се стално зноји и да као пратећу појаву основне болести, има и анемију. ”Он све време пије “новалгетол” и “парацетамол” за снижавање температуре. Његова активност је само привидно стање и зато многи мисле да се он одлично осећа.” Стигли су цитостатици из иностранстава и ове недеље он треба да почне да их прима. То ће бити 12 доза на три недеље. Познавајући њега он би у Хагу одбио лечење јер не жели да се лечи нигде осим у Србији, или ће штрајковати глађу, што ће на крају бити и његов биолошки крај. Он Хаг не би преживео”, истиче Бојић за "Наше новине."
Прочитајте још:Двоструки стандарди: Шешеља у затвор, а Главаш на слободи због здравља!Анкете: Вучић први, a Шешељу скочио рејтинг!
Јуче је жалбено веће Хашког трибунала наложило Претресном већу да моментално опозове одлуку о пуштању Шешеља на привремену слободу и да нареди његов повратак у Притворску јединицу Трибунала у Схевенингену. Шешељ ја изјавио да се неће добровољно вратити у Хашки трибунал и да остаје при свему што је говорио од када се вратио у Београд. Ову одлуку Трибунала премијер Србије и министри су оценили као скандалозну и неморалну. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА