Најновије

БОЛЕСТ: Праве новчанике и ципеле од људске коже

Једна британска компанија почела је са производњом новчаника, ципела и каишева од људске коже, а на њиховом сајту пише да су производи намењени “пробирљивој клијентели”.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

На њиховом сајту је описано да се сви производи праве ручно, као и да их праве људи који “имају дугогодишње искуство у обради најфиније коже на свету – људске коже”. Да све буде још ужасније, на овом сајту је описано и да је кожа која се користи заиста људска, добијена од особа које завештају своју кожу пре смрти, “а најбоља је она са леђа и стомака”. Произвођачи наглашавају да постоји листа чекања код поручивања њихових производа, као и да праве ограничен број производа због “осетљиве природе овог посла и врсте материјала који се користи”. Такође, наглашавају да људска кожа коју користе не садржи патогене материје које могу изазвати инфекције. Ови производи су и попилично скупи – од 14.000 до 27.000 долара у зависности за шта се купци одлуче.
Прочитајте још:ЗВЕЗДАНЕ ПРОЈЕКЦИЈЕ: Хороскоп од 29. марта до 04. априлаНајежићете се: Снимљен видео егзорцизма жене у Аргентини
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА