Најновије

НЕПОДОБАН: Бреговићу забранили да свира у Кијеву!?

КИЈЕВ - Горану Бреговићу и његовом "Оркестру за свадбе и сахране" забрањен је наступ у Кијеву, зато што је претходно свирао на Криму.
Горан Бреговић (Фото: ЈуТјуб)

Горан Бреговић (Фото: ЈуТјуб)

Украјинско "Ново време" пише да је управа концертне дворане "Стерео плаза" одлучила је да откаже Бреговићев наступ 16. маја и мада организатори још нису издали службено обавештење, медији претпостављају да би узрок отказивања могао бити Бреговићев концерт 26. марта у Севастопољу, на ком је представио албум "Шампањац за Цигане". Бреговић је изјавио да је на Криму већ био, да је заволео тамошњу природу и локалне становнике. На питање да ли се плаши санкција због наступа на Криму, одговорио је да му је свеједно. - На Балкану увек осећамо величанственост која долази из Русије. Чини ми се да је Запад одувек осећао извесну параноју тим поводом. Надам се да ће то проћи. Када странац долази у Русију, још на аеродрому осећа историју и одмах се сети Пушкина, Достојевског, Црвене армије... Руске девојке нису само једноставно лепе, већ човек од њих очекује да ће одмах сести за клавир и одсвирати Рахмањинова - изјавио је Бреговић за руске медије.
Прочитајте још:Посластица за обожаваоце: Ембер Роуз потпуно гола на плажиТРАГИЧНО: Ципрас доживео срчани удар – доктори се боре за његов живот!
Позвали смо Дејана Максимовића из "Мјузик стара", наводе Новости, који брине о Брегиним концертима широм света, а он је био затечен информацијом о отказивању наступа у Кијеву: - Први пут чујем за то! То медији пумпају. Немам сазнања да је Бреговићев концерт отказан, поготово из политичких разлога. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА