Најновије

Шешељ: Вучић ће правити гримасе, али ће ме испоручити у Хаг!

БЕОГРАД - Портпаролка Вишег jавног тужилаштва у Београду Tатjана Секулић саопштила је да је против Војислава Шешеља подигнута кривична пријава и наводи у писаноj изjави да је тужилаштво "поводом догађаjа коjи се одиграо 1. априла 2015. године око 13 сати испред Палате правде коjом приликом jе запаљена хрватска застава" покренуло кривични поступак против Воjислава Шешеља и других.

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ jе рекао да jе обрадован што jе против њега покренут кривични поступак због паљења хрватске заставе, а покретање поступка прокоментарисао jе речима: "значи да jе Aлександар Вучић изгубио главу".

"Jа сам срећан што сам запалио усташку хрватску заставу и jедва чекам да почне таj поступак", рекао jе Шешељ новинарима испред Палате правде, где jе почео судски процес против његовог заменика Немање Шаровића због паљења заставе СAД 2012. године.

Упитан зашто jе запалио хрватску заставу, Шешељ jе рекао "зато што jе Хрватска окупирала Републику Српску Kраjину, извршила у Другом светском рату геноцид над Србима и протерала стотине хиљада Срба".

Поновио jе да се у Хаг неће вратити добровољно и подсетио да jе тамо своjом вољом отишао пре 12 година, али да сада то не жели.

Прочитајте још:

АГРЕСИЈА: Шиптари праве „војску Косова“ – Дачић муца пред Западом!

СУЂЕЊЕ ШАРОВИЋУ: Шешељ испред Палате правде запалио заставу Хрватске!

"Вучић ће можда пустити неку крокодилску сузу, мало ће правити гримасе...али ће на краjу испунити налоге и то ће им се све обити о главу!" - додао jе Шешељ.

Шешељ је данас био испред Палате правде поводом суђења заменику председника СРС, Немањи Шаровићу.

Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА