Најновије

Рама долази у Улцињ као у део Албаније

Нема никаквог протокола када премијер стране земље долази у Црну Гору. Нема дилеме да је албанско питање у ЦГ отворено, написао Небојша Медојевић.
Еди Рама (Фото: ikub.al)

Еди Рама (Фото: ikub.al)

Лидер Демократског фронта у Црној Гори Небојша Медојевић шокиран је чињеницом да су премијер Албаније Еди Рама и министар иностраних послова Косова Хашим Тачи проглашени за почасне грађане Улциња, у који су дошли, како је написао на твитеру, "као у своју земљу". Да је то тако показује и податак да никакав протокол није испоштован, што је пракса када страни државник долази у неку земљу.
Прочитајте још: Колинда: Готовина и Маркач ће бити саветници за безбедност ХрватскеХрвати прете: Долазимо у Украјину јер волимо да кољемо Србе! (ВИДЕО)
- Премијер Албаније долази у Улцињ као да је у Албанији. Нема протокола као када долазе страни државници. Ово су неке најаве. Опасне. Немам никакве дилеме да је албанско питање у ЦГ отворено и да је питање времена када ће испоставити политичке захтеве за покрајином у ЦГ - написао је Небојша Медојевић на твитеру. Извор: Beta.informer.rs  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА