Најновије

ШТА СМО ДОЧЕКАЛИ: Србија први пут бира најлепшег транссексуалца!

У Београду ће се, веровали или не, 23. априла одржати велики избор за транс мис, односно, како гласи званичан назив ове манифестације: Избор за мис транссексуалних особа.
Данијел Пинтер (Фото: Фејсбук)

Данијел Пинтер (Фото: Фејсбук)

Менаџер клуба у ком ће се одржати избор, рекао је за Наше новине да очекује да ће одзив бити велики, као и да верује да ће временом ова манифестација постати традиционална и достићи ниво какав има у Бечу, где се организује годинама уназад: “Цео догађај ће заиста бити леп, а њему могу да присуствују сви који су заинтересовани. Она девојка која буде изабрана за најлепшу добиће круну, ленту, диплому за најлепшу транс девојку, флашу шампањца, као и пет професионалних фотографија. Наравно ни прва ни друга пратиља неће остати занемарене, јер и за њих смо спремили поклон.“ Такмичењу највише су се обрадовали будући учесници међу којима је и Данијел Пинтор(38) из Новог Сада: “Одушевио сам се када сам видео да је организован избор. Наравно да ћу да учествујем и не само то, него ћу да развалим и одатле изађем као краљица! Темељно ћу се припремити и потући ћу конкуренцију! Срећа да је Србија коначно заличила на европске земље. Избор је место где се представљају фризуре, шминке, костими“, прича Данијел.
Прочитајте још:АКЦИЈА СПАСАВАЊА ФОТЕЉА: Велика свађа Диковића и ГашићаАКО НЕКО НЕ ВЕРУЈЕ ДА СМО БЛИЗУ РАТА: ЕУ гради граничне торњеве, Русија допрема ракете!
Извор: Наше новине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА