Најновије

ЕЛИКСИР БОМБА: Толико ће вам поправити крвну слику да ће вам лекар тражити рецепт!

Смањење нивоа хемоглобина у крви, независно од броја црвених крвних зрнаца (еритроцита), смањује капацитет крви да преноси кисеоник – и доводи до анемије.
Фото: cazin.net

Фото: cazin.net

У народној медицини постоји више рецепата за повећање хемоглобина у крви. Ова витаминска бомба и лековити еликсир изузетно је добар и проверен лек за повећање хемоглобина, подизање нивоа крвних зрнаца и побољшање опште крвне слике. Направите га одмах, осим што је супер здрав, врло је и укусан! Природни еликсир за побољшање крвне слике – рецепт За припрему овог природног лека – витаминске бомбе, вам је потребно: - 200 мл меда - 200 гр језгра ораха - 200 гр сувог грожђа - 200 мл сока од шаргарепе - 200 мл сока од цвекле - 2 лимуна Припрема: Оперите 2 лимуна. Расеците их на пола и извадите семенке. Самељите са кором (ако су прскани – скините кору) и ставите у неку стаклену теглу од литре. У смесу млевеног лимуна додајте мед, цеђени сок од цвекле и сок од цеђене шаргарепе. Промешајте. После у ову смесу додајте ситно исецкане или млевене орахе и суво грожђе. И поново све промешајте. Добићете око 1 кг укусне и врло здраве лековите смесе. Чувајте је у стакленој тегли у фрижидеру. Узимајте три пута дневно по 1 кашичицу пре јела. Може се користити колико год желите. Нема нуспојава, осим повећања енергије. Након недељу-две конзумирања, проверите крвну слику – и угодно се изненадите! Слободно и доктору откријте тајну.
Прочитајте још:КОРИСНО: Ове биљке садрже супстанцу која убија 80 посто станица рака плућа!Боли вас зуб? Алтернативне методе које ће вам бити од користи!Узрок рака откривен још пре 92 године: Нобеловац дао објашњење и начин заштите!
Извор: uspesnazena.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА