Најновије

БЕЗ СТРАХА: Србин звани "Паук" сам напао 300 навијача и поцепао заставу БиХ! (ВИДЕО)

РЕПУБЛИКА СРПСКА - Навијач фудбалског клуба Дрина из Зворника, Драган Еркић, кога зову Паук, сам се сукобио са навијачима Сарајева, који себе зову “Хорде зла”.
Паук у акцији (Фото: ЈуТјуб)

Паук у акцији (Фото: ЈуТјуб)

Паук је дошетао до трибине са противничким навијачима и после неколико вербалних препирки покушао је да отме заставу на који су били нацртани љиљани. Међутим, није успео да је скине, али је поцепао један део и натерао навијаче Сарајева да остале заставе повуку са трибине како не би и њих дохватио. Обезбеђење баш није реаговало како треба, а тек после неколико минута, кад су га Хорде зла гађали столицом, а он се залетео да се бије са њима, успели су да склоне Паука од навијача Сарајева. Како Правда незванично сазнаје, застава са симболима "љиљана" у Републици Српској важи као ратни симбол муслиманско-муџахединских војних снага, а Драган Еркић је, према незваничним информацијама, познат као патриота и учесник рата, те некадашњи припадник "Црвених беретки". Еркић је истицање ове заставе доживео као директну провокацију на национално-верској основи и због тога је реаговао овако оштро. Утакмица је завршена 0:0.
Прочитајте још:НАРОДНА ВЕРОВАЊА: Ево шта треба а шта не треба радити на Велики четвртакЧе Геварин убица изазвао инцидент на форуму у Панами
Извор: Телеграф / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА