Најновије

Шешељ о сумњивим пословима Николићевог саветника

БEOГРAД - Лидер Српске радикалне странке Воjислав Шешељ изнео jе данас низ оптужби на рачун власника фирме "Tргоман ПВ" Предрага Mикића, саветника председника Србиjе Tомислава Николића, тврдећи да jе умешан у сумњиве послове.
Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе на конференциjи за новинаре навео да Mикић сувласник фирми регистрованих на Девичанским острвима, да преко њих намерава да продаjе ракиjу коjу производи председник Николић, али "без плаћања пореза Србиjи". Шешељ jе навео и да jе Mикић, као jедан од главних донатора фонациjе Драгице НИколић, поднео захтев Заводу за интелектуалну своjуну за заштиту две врсте ракиjе коjу производи председник Републике. Према његовим речима, Mикић, чиjа фирма jе регистрована у Kраљеву, дугуjе вишемилионске суме локалном водоводу као и Путевима Србиjе, а од општине jе наплатио, користећи се митом, готово пола милиона евра као надокнаду зато што ниjе добио дозволу за градњу зграде у Kраљеву.
Прочитајте још:Коме сметају српски војници у Москви?Вучић: Стидљив коментар ЕУ на изјаву Едија Раме
Због тог су случаjа, додао jе Шешељ, двоjица инспектора добила отказ, jер нису хтели да Mикићу издаjу грађевинску дозволу мимо закона, а он jе потом изградио две зграде у Kраљеву. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА