Најновије

Најбољи бомбардери, бродови и ракете САД иду у Азијско-пацифички регион

ПЕНТАГОН- Амерички министар одбране Ештон Картер саопштио је да ће САД у Азијском-Пацифичком региону разместити своје најбољe и најсавременије наоружање.
Маневри америчке морнарице (Фото: wallsfeed.com)

Маневри америчке морнарице (Фото: wallsfeed.com)

После разговора у Сеулу са јужнокорејским колегом Хан Мин Гуом, прецизирао је: „Све најновије и најбоље што имамо – укључујући нове бомбардере произведене уз коришћење stealth-технологија и најмоћније ратне бродове – у најскорије време ћемо преместити у овај део света. Биће то најбитнији део нашег окретања Азији”. Ово је индиректно признање, да за Вашингтон обуздавање Кине постаје све већи проблем. Шеф Пентагона није крио да се са јужнокорејским министром договарао о заједничком деловању у сајберпростору и у космосу.
Прочитајте још:Вођа ноћних вукова: За Путина ћу се бацити на митраљеско гнездоЕво шта је Рамзан Кадиров поручио Хирургу, вођи Ноћних Вукова!
Картер је нагласио да инсталирање противракетног штита са системима THAAD на југу корејског полуострва „није на дневном реду”. Пре свега зато што су те ракете још на тестирању и доради. Против такве могућности устали су првенствено Кина и немали део јужнокорејске јавности. Извор: Fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА