Најновије

Родитељи их уписали у школу плеса а онда се шокирали на првој приредби (ВИДЕО)

Плесна школа из Оренбурга у Русији нашла се у средишту огромног скандала, након што је видео њиховог наступа постављен на интернет. Наиме, плес који су извеле малолетне девојчице под називом "Вини Пу и пчелице" садржи тверковање и бројне, по процени гледалаца, еротске покрете који су неприкладне за децу тог узраста.
Tата, види ме! (Фото: Lifenews.ru)

Tата, види ме! (Фото: Lifenews.ru)

Након објављивања снимка побунио се и део родитеља, иако власник плесне школе тврди да су деца имала њихову сагласност за присуство часовима плеса. У цео скандал се умешала и локална администрација Оренбурга, па је Канцеларија за културу и омладину послала инспекцију у школу плеса. Најмање што би могло да им се догоди је да буду избачени из простора који изнајмљују у Дому културе у том граду. Оснивач ове плесне школе, Викторија Јаковенко изјавила је да су сва деца имала сагласност родитеља да похађају њене часове и да наступају на приреби, али да не зна ко је неовлашћено снимио и поставио спорни видео на интернету. - Не видим ни око чега се дигла толика бука, овај плес је јако популаран, а снимци тверковања постоје свуда на интернету - правдала се инструкторка.
Прочитајте још:Рушили кућу, а пронашли највећи подземни град на свету! (ВИДЕО)Позната хрватска манекенка исекла вене: Њен момак испричао зашто је то учинила
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА