Најновије

Црногорац, учесник Парова оптужен за сексуално злостављање девојчице

Менаџер Марко Перовић, учесник ријалитија „Парови“, пре годину дана пријављен је полицији због наводног сексуалног узнемиравања осмогодишње девојчице. Њега су пријавили родитељи детета и оптужили га да је обљубио њихову ћерку.
Марко Перовић (Фото: Јутјуб)

Марко Перовић (Фото: Јутјуб)

Наиме, на једном слављу, које је правио пријатељ Марка и његове девојке Еме Лапин, девојчица је истрчала из своје собе и пред свим гостима почела да плаче јер је, по њеним речима, учесник „Парова“ напао. - Девојчица је славила осми рођендан и кућа је била пуна деце, али и пријатеља њених родитеља. Журка је била у свим просторијама, па није било могуће знати ко се где у датом тренутку налази. У једном тренутку слављеница је дошла уплакана и испричала родитељима да ју је Марко пипкао и нападао у кутку њене собе. У том тренутку он није био у тој просторији, па га је једна од гошћи позвала да изађе у двориште. Чим се појавио, гости су почели да га ударају, шутирају и псују му све по списку, док је мајка истраумиране девојчице, коју је менаџер наводно покушао да обљуби, позвала полицију. Полицајци су брзо стигли у Калуђерицу и спасли Марка разјарених гостију, направили записник и одвели га из куће пријатеља. Не знам шта се тренутно дешава са тим поступком - каже  извор. Певачица и Перовићева девојка Ема Лапин каже да је тачна прича о инциденту који се догодио, али тврди да њен изабраник није крив. - Тачно је да је настао хаос на рођендану ћерке наших пријатеља, где су гости Марка убили од батина. Не знам шта би се десило да полиција није стигла на време. Међутим, он ту девојчицу није пипкао и нападао. Мала је све измислила јер је претходни дан на интернету гледала сцене силовања, па јој се родила идеја - каже певачица.
Прочитајте још:НОГОМ У ГЛАВУ: Погледајте како је Хасан изгазио Јелену! (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)Рускиња и још идеална (ФОТО)Станијине слике на страници за скупе проституке у Дубаију
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА