Најновије

Путин решавао породични проблем

МОСКВА - У оквиру телевизијске емисије „Директна линија“ грађани су председнику Русије Владимиру Путину постављали бројна питања, међу којима је било и питање једне жене о томе како да наговори мужа да јој купи пса.
Владимир Путин на конференцији "Директна линија" (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин на конференцији "Директна линија" (Фото: kremlin.ru)

Извесна Елена замолила је председника да јој помогне да њеног мужа Бориса, пензионисаног војника, наговори да јој купи пса. „Довели сте ме у тежак положај“, признао је Путин и додао да нема права да од Бориса захтева да испуни молбу. Путин јој је поручио да разради општи план деловања, преноси „Спутњик“. „Можемо, на пример, заједно да замолимо Бориса да изађе жени у сусрет, а Елена би могла да каже Борису: `Ма, није ми потребан пас, урадићемо онако како ти желиш`“, предложио је руски председник.
Прочитајте још:Обама: Ми ћемо стварати законе глобалне економије, а не „некe земљe попут Кине“ВИША СИЛА: Чланица БРИКС-а без струје!
Путин је рекао да је убеђен да ће јој Борис, ако она то каже у правом тренутку, купити не пса, него слона. „Због тога, Борисе, молим те, буди добар, дозволи жени да купи пса, утолико пре што је то добро дело и јача породицу“, додао је председник Русије. Извор: СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА