Најновије

СЕКС СКАНДАЛ: Дању шефица у банци, ноћу перверзна проститутка! (ВИДЕО)

АМСТЕРДАМ - Холандску Централну банку потреса скандал јер се открило да једна од шефица ноћу ради као проститутка домина за настрану клијентелу.
Дању шефица у Централној банци Холандије, ноћу перверзна проститутка! (Фото: Јутјуб)

Дању шефица у Централној банци Холандије, ноћу перверзна проститутка! (Фото: Јутјуб)

Атрактивна плавуша Кончита ван дер Вал (46), што јој је "уметничко" име, "специјализирала" се за најперверзнију клијентелу и протеклих шест година зарађивала је и по 10.000 евра недељно. У огласу на интернету написала је да је "рођена Холанђанка, секси природна плавуша, нимфоманка/проститутка високе класе", која жели клијентелу за најлуђе фантазије и "груб настран секс са необузданим странцима, насилним мушкарцима". У другом огласу навела је да ради баш све, "што перверзније то боље", а имала је богату понуду: користи бич, лисице и остале секс-играчке. Причу о њој објавио је холандски часопис "Quote", а Централна банка, где је Кончита била супервизор, сместа ју је отпустила. Међутим, највећи проблем тек ће имати са законом. Наиме, у Холандији је проституција легална и сви који се баве тим послом морају да имају дозволу. Кончита је није имала, што значи да је кршила закон. Ево је и у акцији:
Прочитајте још:Овако се праве звучни ефекти за порниће: Не гледајте ако су вам драги (ВИДЕО 18+)Црногорац, учесник Парова оптужен за сексуално злостављање девојчице
Извор: Дејли мејл, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА