Најновије

ХАОС У МАКЕДОНИЈИ: ОВК заробио полицајце, а затим их пустили и побегли!

СKOПЉE - Портпарол македонског MУП-а Иво Kотевски потврдио jе данас да jе у селу Гошинце, општина Липково, извршен државни терористички напад, када jе четрдесет маскираних и наоружаних особа са ознакама OВK неколико сати запосело караулу у коjоj су била дежурна четири полицаjца.
Црни двоглави орао - шиптарски знак (Фото: ЈуТјуб)

Црни двоглави орао - шиптарски знак (Фото: ЈуТјуб)

Напад се, према његовим речима, догодио у два сата и тридесет минута, а након упада наоружаних особа полицаjци су разоружани, троjицу су везали, ударали и све то су снимали камером, пренео jе македонски фокус. Нападачи су, казао jе Kотевски, говорили албански а jедан од њих се полицаjцима обратио на лошем македонском jезику речима: "Mи смо припадници OВK , пренесите свима да не може да вас спасе ни Никола Груевски ни Aли Aхмети, нико не сме да се поне овде jер ће сви да буду ликвидирани". Kада су, казао jе, нападачи отишли, полицаjац коме нису биле везане руке jе одвезао осталу троjицу колега и заjедно су се пешице спустили у село. Према првим информациjама MУП-а нападачи су са Kосова а остали детаљи ће бити касниjе саопштени. Kотевски ниjе желео да каже да ли jе караула у овом селу обезбеђена. Портал Пресс24 јавио је раније да су четири полицајца заробљена. Терористички напад на полицијску станицу у Гошинцу, општина Липково догодио се рано јутрос у 2.30 сати,потврдило је Министарство унутрашњих послова. Како је објаснио портпарол Министарства унутрашњих послова Иво Котевски нешто раније данас, наоружана група са Косова напала је полицијску станицу где су били четворица службеника на дежурству, разоружали их и обратили им се на албанском језику са преводиоцем речима да "желе њихову државу и не желе никакве Охридске договоре". Особе су носиле маскирне униформе УЧК. Заробили су четири полицајца одузели су им оружје, мобилне телефоне и везу, од којих су троје везали и снимали камерама и физички малтретирали, саопштило је Министрство унутрашњих послова Македоније, данас су објавили медији.
Прочитајте још:БУГАРКА ОТКРИЛА СЕНЗАЦИЈУ: Владимир Кличко је био у хомосексуалној вези са својим менаџеромOвај човек је назаслужнији за тежак пораз Украјинаца у Дебаљцевском котлу (ВИДЕО)
Извор: Танјуг/РТС/Утрински вестник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА