Најновије

ДОБИО ПО НОСУ: Хасан Дудић претучен - завршио на ВМА!

Певач и доскорашњи учесник ријалитија "Парови" претучен је синоћ у једном београдском ресторану, након свађе са неколико људи. Дудић је после туче превезен на ВМА где му је указана помоћ.
Хасан Дудић (Фото: Јутјуб)

Хасан Дудић (Фото: Јутјуб)

Како сазнајемо, Хасан Дудић је батине добио синоћ у једном престоничком ресторану, након жучне расправе са неколико људи. За сада није познат узрок свађе, као ни шта је нападаче навело на то да пребију Дудића. Након туче, певач је пребачен на ВМА где му је указана помоћ. Њему су саниране повреде и пуштен је на кућно лечење. Подсетимо, Хасан је из ријалитија "Парови" избачен јер је брутално тукао Јелену Голубовић. На снимку са Јутјуба се јасно види да је певач Јелену после бурне препирке и међусобног вређања почупао, ударио песницом у потиљак и шутнуо у главу. Голубовићева је после батина пала као покошена.
Прочитајте још:МИЛОМИР МАРИЋ: Ријалити је почео када је Лепа Брена зајахала Сашу Поповића усред Београда (ВИДЕО)Maца воли грубљи секс, пљескање по гузи и шамарањеУРНЕБЕСНО: Порно снимак Змаја од Шипова (ВИДЕО 18+)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА