Најновије

Министарство одбране Русије: Атомске подморнице у Доњецк, ратне бродове у Луганск...

МОСКВА - Министарство одбране Русије је реаговало на нове тврдње Стејт департмента које је данас новинарима саопштила Мери Харф, портпарол ове америчке институције.
Сергеј Шојгу,министар одбране Русије<br />(принтксрин Јутјуб)

Сергеј Шојгу,министар одбране Русије<br />(принтксрин Јутјуб)

Министарство одбране Русије каже да је саопштење Стејт департмента апсурдно, бесмислено и поражавајуће. Руско министарство оцењује да је излазак Стејт департмента са тврдњом како је Русија "још у августу" поставила ПВО у региону Донбаса сам по себи бесмислен потез. "Неће нас изненадити ако ускоро будемо оптужени да смо послали атомске подморнице на Прву градску плажу у Доњецк и упутили војне бродове у Луганск." - коментаришу шаљиво у министарству одбране Русије. Оно што је стварно узнемиравајуће јесте чињеница да амерички инструктори које шаљу САД нису у области Лавова, како то показује украјинска телевизија и како је било најављено од стране америчких власти, него су они у регионима најближим фронту попут Маријупоља, Артемевојске, Волноваје и Северодоњецка, наводи се у саопштењу руског министарства. Овакве медијске нападе на Русију министарство одбране објашњава предстојећим НАТО самитом у Турској, који се одржава 13. и 14. маја, а зарад чега САД покушава да разгори русофобске емоције и расположење.
Прочитајте још:Влада Србије шаље 100 хиљада евра Украјини као помоћДУХОВНИ РАТ ИСТОКА И ЗАПАДА: Ватикан је организатор Евромајдана!СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТ УДАРИО ОПЕТ НА КРЕМЉ: Поставили сте ПВО системе у Донбасу!
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА