Најновије

Ово је пет највећих светских мистерија које нико није успео да реши! (ВИДЕО)

Од путовања кроз време, човеколиких створења у дубинама мора, до мистериозних нестанака - догађаји стварају језу. Ово су камером случајног пролазника забележене мистерије које су још увек неразјашњене.
Фото: ovnis.com.ve

Фото: ovnis.com.ve

Путовање кроз време? Хакан Нордквист је једнога дана кренуо поправљати судоперу у својој кухињи. Узео је алат, завукао се испод кухињских елемента и почео са радом. Међутим, након неког времена схватио је да се око њега нешто чудно догађа. Хакан је устао и у просторији видео себе - у старијем издању. Не верујете? Погледајте видео. Мистериозна отмица снимљена камером? Интернет је пун прича о ванземаљским отмицама. Овај случај је стварно другачији. Сигурносне камере из једне фабрике су снимиле отмицу једног радника. Мистериозно и потпуно необјашњиво ... Необјашњив телефонски позив Ово је снимак телефонског позива наводно бившег радника војног америчког комплекса Ареа 51 који се уживо укључио у једну емисији локалне радио станице. Он у сузама и са страхом у гласу објашњава што се догађало у тајном војном комплексу. Након што је покушао да открије тајне, телефонски сигнал, као и сигнал радиостанице се искључио. Сирене у мору? Овај видео нас води један километар испод површине мора, у морске дубине недалеко од Гренланда. Морски биолози су камером снимили човеколико морско биће ... Човек који унутрашњом енергијом лечи људе? Овај човек је права мистерија. За њега се прочуло још осамдесетих година. Чанг тврди да контролише своју унутрашњу енергију - чи, како је он зове, и да помоћу ње лечи. Погледајте у видеу како је голим рукама запалио папире.
Прочитајте још:Проститутке пружају најновију врсту услуге због које буквално могу да умру, али не маре!(ФОТО) СВЕ ЋЕ СЕ ДОЗНАТИ: Неонацистичка прошлост Ангеле Меркел!
Извор: dnevno.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА