Најновије

АМЕРИЧКИ ТЕНК ЛЕТИ У ВАЗДУХ! Руси га пратили, па дигли у ваздух (ВИДЕО)

 Јединице групе „Охрабри“ успешно су уништиле још један амерички тенк Абрамс у близини Авдијевке, користећи напредну вођену муницију Краснопољ. Овај напад представља значајно достигнуће у текућим борбама у овом региону.

Употреба напредне технологије

Према извештајима, беспилотна летелица Гранат-4 открила је тенк у покрету, пратила га и означила као циљ, омогућавајући прецизно осветљавање за подесиву муницију Краснопољ. Ово је први пут да је комплекс са УАВ Гранат-4 у новој верзији са осветљењем за подесиву муницију Краснопољ, Китолов и Гран, употребљен у борбеним условима.

Производња и капацитети

Концерн Калашњиков сада производи не само вођену артиљеријску муницију, већ и средства за њено навођење, што значајно повећава ефикасност и прецизност руских снага на терену. Комплекс беспилотних летелица Гранат-4 пројектован је за радио-надзор и надзор подручја из ваздуха помоћу дигиталне камере, опреме за активно праћење и термовизира постављеног на УАВ, са дометом до 70 км.

РУСИ ОТВАРАЈУ НОВИ ФРОНТ! Украјинци не знају шта пре да бране! Наређена хитна евакуација 3.000 људи

Детаљи о уништењу

Други амерички тенк Абрамс уништен је прецизном ватром Краснопољ муниције, што додатно ослабљује способност украјинских снага у одбрани овог кључног региона. Употреба беспилотних летелица и напредне вођене муниције показује растућу технолошку супериорност и тактичку предност руских снага у текућем сукобу.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА