Најновије

ПРОВЕРЕНИ РЕЦЕПТ НАШИХ БАКА: Помладите кости за 20 година и ослободите се сваког бола!

Овај лек помаже код лечења артритиса, остеоартритиса, болова у леђима и свега што је повезано са зглобовима, костима и мишићима.
Овај лек ће вам помоћи ако осећате тежину у ногама (Фото: pixabay.com)

Овај лек ће вам помоћи ако осећате тежину у ногама (Фото: pixabay.com)

Кад модерна медицина не помаже, најбоље се окренути оној народној. Вероватно ако питате своју баку шта урадити ако вас боле зглобови, даће вам рецепт за “чаробну” мешавину. Кажу да тај лек помлађује кости за 20 година! Дакле, ако осећате тежину у ногама, болове у зглобовима, ако вас муче болови у леђима и имате последице од неких старих повреда, не требају вам скупи гелови и масти, довољно је пар једноставних састојака. Састојци: 300 мл алкохола (70%) 100 мл повидон јода 10 таблета аспирина (или андола) од 300 мг (аспирин је на тржишту још од 1899.!) *Све састојке можете набавити у апотеци. Повидон јодирани је познат као снажан гермицид широког спектра делотворан против великог броја бактерија, вируса, гљивица, протозоа и спора. Повидон јодирани се одликује истом ширином спектра деловања као и јод без недостатка јода-жарења, обојења и осетљивости. Припрема: Алкохол помешајте с јодом и додајте измрвљене таблете аспирина. Промућкајте и оставите на тамном месту 21 дан. Након тог можете користити лек. Користите га редовно у облику облога или директног умасиравања на болно место.
Прочитајте још:СПАСОНОСНИ ДАР ИЗ ПРИРОДЕ: Рецепт за лек који ће вас заувек решити стресаУПОЗОРЕЊЕ ИЛИ ПЛАН: Нове инфекције прете да однесу на милионе живота!
Извор: domacikolaci.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА