Најновије

Командант НАТО преузео одговорност за напад на караулу

Одговорност за напад на полицијску станицу Гошинце код Куманова сада је преузео Мирсад Ндрецај, познат из конфликта у Македонији 2001. као Комадант НАТО!
Мирсад Ндрецај (Фото: aktualitete.com)

Мирсад Ндрецај (Фото: aktualitete.com)

Караулу Гошинце је прошле недеље, у ноћи између понедељка и уторка, напало четрдесетак наоружаних људи у униформама бивше ОВК, а недељу дана касније Мирсад Ндрецај је на свом Фејсбук профилу написао да је он, заједно с још неколико бивших бораца ОВК, напао станицу! - Док политичко руководство на челу са Алијем Ахметијем води борбу за своје личне интересе, ми, бивши претпостављени ОВК, никада се нисмо сложили са Охридским договором, који се никада није реализовао до краја - написао је Ндрецај и негирао да су он и његова група за овај напад добили паре. Генерал Стојанчо Ангелов, председник политичке странке Достојанство, после инцидента је рекао да су нападачи из станице однели два пушкомитраљеза, 40 аутоматских пушака, пиштоље, сандуке муниције и четири визира за ноћно осматрање. - Ко је знао за ово оружје, зашто су га чувала само четворица полицајаца, зашто је оружје било неодговарајуће ускладиштено и, на крају, где је сада то оружје и за шта ће се користити? - упитао је тада генерал Ангелов.
Прочитајте још:Вехабија убио полицајца, обавештајци знали да се припрема напад!АЛБАНИЈА ПРЕТИ РУСИЈИ: Пазите шта причате, ми смо НАТО чланица!
Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА