Најновије

Изненађујућа тема новог филма Емира Кустурице!

БЕОГРАД - Емир Кустурица, највећи живи српски режисер, најавио је свој нови филм, а тема је веома интересантна и помало изненађујућа.
Емир Кустурица (Фото: ЈуТјуб)

Емир Кустурица (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, нови филм Емира Кустурице се бави темом белоруских партизана. Кустурица се 27. априла у Минску састао са белоруским министром културе Борисом Светловом и том приликом је рекао: – Управо завршавам рад на филму „Млечни пут“ који ће бити готов вероватно у септембру. Следеће године ћу учествовати на Канском фестивалу, а надам се да ћу 2017. почети да радим на свом новом филму у Белорусији – рекао је Кустурица, преноси РТРС. Реч је о филму који ће прослављени српски редитељ снимати по роману италијанског писца Прима Левија „Ако не сада, када?“ који је објављен 1982. године. Радња филма говори о партизанској борби у Другом светском рату на простору Белорусије, а Кустурица је Левијеву књигу адаптирао у сценарио заједно са Горданом Михићем.
Прочитајте још:УРНЕБЕСНО: Арканов син окачио слику Цециног првог венчања (ФОТО)МИСТЕРИЈА НИКОЛИЋЕВОГ „ФАЛКОНА“: Дугме „emergency slot“ није могло бити случајно укључено!
На снимању филма биће ангажовани државни филмски студио „Беларусфилм“ и француска компанија Синема Солеил. Извор: Правда / РТРС / Искра

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА