Најновије

Рокфелер пресадио шесто срце, најављује да ће живети 200 година

Милијардер Дејвид Рокфелер (99), један од најбогатијих људи на свету, успешно је извршио шесту трансплантацију срца у последње четири деценије, што значи да, рачунајући и његово рођено, сада троши седмо срце.
Дејвид Рокфелер (Фото: Јутјуб)

Дејвид Рокфелер (Фото: Јутјуб)

Операција срца је трајала шест сати и радио је тим врхунских хирурга, али не у болници, већ у његовој главној резиденцији на породичном имању у Покантико Хилсу, код Њујорка. Изгледа да операција није пуно изморила чувеног богаташа познатог по динамичности и лукавости, пише worldnewsdailyreport.com. Овај деведесетдеветогодишњи старац дозволио је репортерима да му поставе неколико питања свега 36 часова након последње операције. "Сваки пут кад добијем ново срце, то је као да ми дах живота проструји кроз тело. Осећам се жив и са обновљеном енергијом", рекао је новинарима.
Прочитајте још:Владари из сенке долазе у Београд погледајте ко су ониСАД ПРИЗНАЛЕ: Скелети џинова уништени да би се сачувала теорија еволуције (ВИДЕО)
Упитан да објасни тајну свог дугог живота, Рокфелер је објаснио да је прави начин једноставан живот. "Људи ме често питају и увек одговарам исту ствар: Волети живот. Живите једноставан живот, играјте се са децом, уживајте у оном што имате, проведите време са добрим, верним пријатељима", одговорио је љубазно се насмешивши. "Направио сам пуно пара у свом животу, али сам већину поклонио. Нема сврхе имати новац, ако не можете да га делите", објаснио је овај милијардер. Рокфелер се и даље понаша веома позитивно и нада се да живи 200 година, како је новинарима рекао у шали и добром расположењу. Он је прву трансплантацију имао 1976. године након драматичне саобраћајне несреће са аутомобилом, што је довело до тога да претрпи срчани удар. Оперисан је 24 часа касније, а свега недељу после тога устао је и отишао на џогинг. Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА