Најновије

ИЗ УГЛА ЕСКОРТ ДАМА: То није само секс!

Сајт "Sugar Daddy For Me" је за већину људи место на којем богати мушкарци проналазе женско друштво. За жене, чије се фотографије и основни подаци налазе на њему, он је извор новца којим издржавају породицу или плаћају трошкове студирања. Тврде да њихов посао нема никакве додирне тачке са проституцијом.
Секси! (Фото: Pixabay)

Секси! (Фото: Pixabay)

- Могу да излазим са неколико мушкараца истовремено, што је велика предност, и не морам да имам секс са њима ако то не желим. Новцем који тако зарађујем издржавам своју децу - рекла је Карли (21) са Флориде за магазин "Фимејл". Она је додала да је секс са клијентом могућ, али се он дешава тек након "упознавања и зближавања": Карли је истакла да се овакав начин проналажења партнера нимало не разликује од "обичне" везе са богатим мушкарцима, који својој партнерки даје скупе поклоне. Девојке попут Карли годишње зараде и до 60.000 долара. Дениз (30) је четири године је у овом послу. - То видим као излазак на вечеру и дружење, а не као везу која укључује секс. Док сам млада и добро изгледам, желим да зарадим што више новца. Друштво ме осуђује, посебно жене, јер нисам још основала породицу, али ја уживам и притом веома добро зарађујем- рекла је она. Ема (24) је поручила да мушкарци који преко овог сајта проналазе партнерке заиста желе да упознају жену, а не само да имају секс са њом. - Једни друге веома поштујемо, ја тако зарађујем око 1.000 долара месечно- рекла је она. На сајту је једна девојка упознала и оног правог. Ипак, пре удаје жели да још мало ради. Сајт "Sugar Daddy For Me" постаје све популарнији међу приппадницама лепшег пола, и међу млађим и међу старијим женама. Разлог те популарности је следећи. - То су углавном мушкарци који знају што желе, али и шта не желе. А не желе стандардну везу која доноси драме и проблеме. Зато је ово одлично. Ти се односи претварају у дуготрајне везе- објаснила је једна девојка. Ипак и овакве везе доносе проблеме ,а ствара их посесивност мушкараца јер поједини у једном тренутку пожеле "интернет" девојку само за себе.
Прочитајте још:ЛУДИЛО СЕ НАСТАВЉА: Погледајте како је изгледала Цеца на малој матуриШЕШЕЉ О КАРЛЕУШИ: Она је биолошки феномен! (ВИДЕО)
Кад се ти проблеми оставе по страни, све остало везано за овакве сусрете је уживање. - Уместо да се удаш за човека који ће ти пружити само оно основно, док ти њему и деци посвећујеш живот, ово је дружење које доноси забаву, поклоне, новац и уживање- рекла је једна чланица "Sugar Daddy For Me". Извор: Блиц Жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА