Најновије

ОДЕСА НА ИВИЦИ ЕКСПЛОДИРАЊА: Акција против Порошенка! (ФОТО)

УКРАЈИНА - Град Одеса у Украјини, најпознатији по масакру у којем су радикалне организације запалиле десетине људи у једној згради, постаје ново жариште за Кијев.
Порошенко убица! (Фото: FortRuss)

Порошенко убица! (Фото: FortRuss)

Наиме, у Одеси већ постоји наоружана група која тајно спроводи акције, поставља експлозивне направе и прави штету украјинској армији. То су тзв. "Одески партизани". Нова акција која је спроведена, како објављује агенција Новороссиа, била је провокативног карактера, а реч је о ласерским графитима који су осванули у центру града. Ласерима је било исписано "Фашизам неће проћи!" и "Порошенко је убица!". Овакве акције додатно распламсавају већ веома тешку политичку и друштвену ситуацију у Украјини, јер је огроман број грађана незадовољан настављањем борби и рата на југоистоку земље. Економска ситуација је катастрофална, а људи уопште нису мотивисани и све већи број грађана ратна дејства украјинске армије сматра резултатом притиска америчке политике и западних лидера који користе Украјину за борбу против Русије. Пре неки дан је у граду Лавову који се налази на крајњем северу Украјине дошло до протеста неколико невладиних организација које су јасно поручиле Порошенку да треба да призна републике у Донбасу и прекине рат.
Прочитајте још:Тачи добија ССП са ЕУ – Србија не сме да реагује!НЕОЛИБЕРАЛНИ ПРЕВАРАНТ: Ово је руски посланик који је побегао у САД!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА