Најновије

Црногорци шампиони Европе у херпесу, погледајте где су Срби

Полне болести су увек непријатна тема, па многи људи нерадо говоре о њима, а камоли да кажу да болују од њих.
Причај ми прљаво (Фото: beeg.com)

Причај ми прљаво (Фото: beeg.com)

Ова мапа направљена је према Гугл претрагама, односно, које полне болести се највише траже у Гуглу у одређеној земљи, по глави становника. Глобално, најпретраживанији појам је ХИВ, односно, АИДС, затим следи херпес, па ХПВ, односно, папилома вирус који изазива кондиломе, па чак и рак пениса или грлића материце. Кад је херпес у питању, највише претрага по глави становника има у Норвешкој, а одмах иза је суседна Црна Гора. У Русији су људи углавном забринути због гонореје, у Финској је највећа група људи који се интересују за хламидију, а у Хрватској највише предрага има за ХПВ.
Прочитајте још:Жене признале: Ових 10 ствари највише желимо у сексуЕво како из мушког угла изгледа идеална вагина (ВИДЕО)
Будући да Србије нема на овој мапи, можемо да претпоставимо да нисмо рекордери Гугл претрага ни за једну болест, што не значи да не болујемо од њих. Било би интересантно да се поглада анализа претрага за реч – промаја. Ту бисмо сигурно били рекордери, јер полних болести се очигледно не бојимо Извор: DailyMail

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА