Најновије

ШВАЛЕРЧИНА: Филипа једна задовољавала, друга љуби (ВИДЕО)

Највећи заводник на имању у Лисовићу у року од два минута променио је две девојке. Прво је на њега навалила Гога, а затим певачица Душица Грабовић.

Швалерчина (Фото: Јутјуб)

Само неколико минута након што га је го-го играчица Горана Гога Алексић орално задовољила у гардероби, манекен Филип Ђукић вратио се својој првој љубави са имања!
Наиме, прво га је Гога молила да имају секс, а пошто није успела у потпуности да га убеди, они су се љубили и имали орални секс. То можете погледати ОВДЕ. Након тога, Филип се вратио у дневну собу и бацио се на певачицу Душицу Грабовић! Или, можда је боље рећи – бацила се она на њега. Бивши партнери су се љубили и пили ракију, док је Гога за то време била у купатилу.
Душици је видно пријала Филипова пажња, јер је нон стоп трчкарала за њим и чини се да га још увек није преболела. Да ли је ово све што смо видели од Филипа за вечерас или ће нас тек почастити врелим сценама, остаје да видимо. Питање је која девојка ће, на крају, завршити у његовом кревету… По свему судећи, ни он сам то не зна и не може да се одлучи. Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА