Најновије

Обама: Важно је сазнати пуну истину о смрти Греја

ВАШИНГТОН - Амерички председник Барак Обама изјавио је данас да је апсолутно од виталног значаја да се сазна истина о смрти Афроамериканца Фреди Греја у Балтимору.
Барак Обама (принтскрин: NBC news)

Барак Обама (принтскрин: NBC news)

Обама је то изјавио након што је тужилаштво у Балтимору подигло оптужнице против свих шест полицајаца који су били суспендовани након смрти Греја у полицијском притвору. "Правда мора бити задовољена, сви докази морају бити изнети", казао је он у Белој кући, пренео је АФП. Обама је додао да верује да људи у Балтимору више од свега желе истину. Тужилац Мерилин Мосби рекла је да није било оправдања за хапшење Греја јер је нож који је он носио у џепу био легалан, а не сечиво које није дозвољено за шта су га полицајци оптужили и привели, јавио је АП.
Прочитајте још:ДУГО ЧУВАНА ТАЈНА: Шта је Рокфелер поклонио Слободану Милошевићу?Мирослав Лазански отворено о свему: Идејни зачетник ЕУ је Хитлер! (ВИДЕО)
Нико није изнад закона, рекла је Мосби на конференцији за новинаре и додала да су полицајци оптужени за убиство из нехата. У Балтимору и другим градовима САД су и синоћ одржани нови протести због смрти Греја од повреда задобијених после хапшења, јављају данас амерички медији. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА