Најновије

Ким Кардашиан: Кања Вест ме сексуално исцрпљује преко сваке мере!

САД - Ким Кардашиан, секс симбол и ријалити шоу звезда, иначе супруга једног од најутицајнијих хип-хопера, Кање Веста, изјавила је за емисију "Е!" да је "секс са њим исцрпљује преко свих граница".
Ким Кардашиан (Фото: ЈуТјуб)

Ким Кардашиан (Фото: ЈуТјуб)

Подсећамо да је Кардашианова и раније причала у медијима о томе да она и њен муж много воле секс и да имају сексуални однос више пута дневно. Када су је новинари упитали колико пута дневно имају секс, она је уз смех одговорила: "Милион пута!". Она је овај пут рекла да желе да имају још једну бебу и да раде на томе свакодневно, те да је Кања Вест "сексуално исцрпљује преко сваке мере". Она је рекла да је њихов сексуални живот попримио такву динамику да то више није забавно, те да и Вест често у шали понавља да "прављење бебе број 2 није тако забавно као прављене бебе број 1".
Прочитајте још:ЈУТАРЊИ СЕКС: Ево зашто је веома важан!Ричард Бренсон предложио Украјини да легализују наркотике!
Кардашианова ужива у јавним разговорима о сексу и у оваквим провокативним шалама и очигледно тему секса користи одлично у маркетиншке сврхе и у сврху придобијања пажње светских медија. Додала је да она обожава свог мужа и да обоје воле да проводе време заједно. "Заједно радимо и имамо ту неку рутину свакодневнице. Кувамо заједно, путујемо заједно, гостујемо у тв емисијама заједно... Ми се волимо!" - рекла је Ким Кардашиан. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА