Најновије

Комадант Гиви најавио крваву освету (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Командант Гиви, вођа новоруског батаљона "Сомали", обећао је да ће се осветити Украјинцима за прошлогодишњи масакр демонстраната у згради Дома синдиката у Одеси. Гиви је јуче, на годишњицу масакра у Одеси, рекао да ће жртве из Одесе бити освећене.
Oсветник (Фото: Јутјуб)

Oсветник (Фото: Јутјуб)

- Хвала вам што нисте заборавили Одесу и погинуле у Одеси. Ми на истоку не ратујемо само за Доњецк, већ и за Луганск, Мариупољ и Одесу, и осветићемо се Порошенку и Десном сектору за то - рекао је Гиви. Украјински екстремисти запалили су 2. маја 2014. зграду у којој су се налазили проруски демонстранти када је погинуло 48 а рањено 300 људи. Неки људи су убијени испред згради након што су скоком са прозора покушали да се спасу од пламена. Међу убијенима је било и жена које су силоване а затим бачене у пламен да би изгледало да су жртве пожара.
Прочитајте још:Очајни: Украјина регрутује оболеле од епилепсије и туберкулозеШамар за Хрвате из Азова: Горела шаховница у Широкину, палили је Французи, Руси, Срби и Бразилци!ДОЊЕЦК БЕЗ ВОДЕ: Украјинци гађају инфраструктуру града, прети хуманитарна катастрофа (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА