Најновије

НОЋНИ ВУКОВИ СВЕ БЛИЖИ БЕРЛИНУ: Путинови бајкери ушли у Немачку!

Десет руских бајкера, део веће групе која се налази на путу ка Берлину, где желе да учествују у прослави 70. годишњице победе у Другом светском рату, прешла је вечерас немачку границу из Аустрије, саопштиле су власти Баварске.
Ноћни вукови (Фото: nwrussia.info)

Ноћни вукови (Фото: nwrussia.info)

С обзиром да су враћени са пољске и литванске границе, припадници "Ноћних вукова", мотоциклисти који подржавају руског председника Владимира Путина, још се надају да ће до суботе доћи у немачку престоницу Берлин да прославе улогу Совјетског Савеза у победи над нацистичком Немачком, пренео је АФП. Десет бајкера, први су од "Ноћних вукова" који су ушли у Немачку ка којој су кренули из Москве 25. априла. Они су из Аустрије ушли у јужни баварски град Бад Рајхенхал, рекао је локални полицајац а пренео АФП. Они планирају да у пондељак посете некадашњи концентрациони логор Дахау код Минхена, пренета је изјава представника "Ноћних вукова" Александра Шаповалова. Бајкери су планирали да пређу 6.000 километара кроз Белорусију, Пољску, Чешку, Словачку, Аустрију и Немачку. Пошто им Пољска није дозволила улазак, они су почели да иду другим рутама, наводи АФП.
Прочитајте још:КОМЕ СМЕТА 9. МАЈ: Коме смета патриотизам победе?Италија устала против Кијева: Републикама у Донбасу дати аутономију!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА