Најновије

Земан: Исламска држава већа опасност од Русије

Руски председник Владимир Путин може да буде кључни савезник у борби против исламских екстремиста, оценио је чешки председник Милош Земан, додајући да Исламска држава представља већу опасност него Русија.
Милош Земан (Фото: Flickr)

Милош Земан (Фото: Flickr)

Земан је у интервјуу за „Волстрит џурнал“ рекао да Русија може да буде стратешки партнер у борби против међународног тероризма и изјаснио се против санкција које је Запад увео Русији, због њене улоге у украјинској кризи. Те санкције су, према Земановом мишљењу, контрапродуктивне, јер су само повећале рејтинг руског председника, преносе чешки електронски медији. Земан је додао и да би, уколико се ситуација на истоку Украјине погорша, требало појачати санкције, али и да би их требало смањити, ако се ситуација поправи. Чешки председник такође сматра да, за разлику од Крима, Русија неће припојити источну Украјину, јер би за Путина то било „политичко самоубиство“.
Прочитајте још:Хрвати прете геноцидом: Кад почнемо да чистимо двориште прво чистимо Србе!НАСТАВЉА СЕ ШИПТАРСКА РЕПРЕСИЈА: Србин избоден ножем!
Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА