Најновије

Ова жена је осам месеци пила сок од шаргарепе и излечила је рак!

Ен Камерон ауторка је бројних књига за децу, али у овој причи она је главни лик. И постала је још познатија након што је оболела од рака дебелог црева.
Илустрација (Фото: pixabay)

Илустрација (Фото: pixabay)

Подвргла се операцији у јуну 2012. године када је болест ушла у трећи стадијум. Није то био њен први сусрет са овом окрутном болешћу. Њен супруг умро је 2005. године од рака плућа упркос хемотерапијама. Ен је одбила ићи истим путем као и он те је хемотерапију одбила. Своју причу испричала је на блогу Chris beats cancer (Крис је победио рак) на којем своје приче причају особе које су тражиле / пронашле алтернативне начине лечења рака. "У јуну 2012. године била сам подвргнута операцији због рака дебелог црева, а након тога одбила сам лечење хемотерапијом. Сваки дан осећала сам се све боље, али након шест месеци, контролни преглед је показао да се рак проширио на плућа, а рак дебелог црева ушао је у четврти стадијум, "испричала је Камерон. Тврди како се посветила темељном истраживању и наишла на причу о Ралфу Колеју који је оболео од рака коже са 26 година, а према његовој причи, излечио га је конзумирајући свакодневно сок направљен од 2,5 килограма шаргарепе. Одлучила је следити његове стопе и почела је сваки дан испијати сок од шаргарепе равномерно га расподељујући током дана. Како тврди, након осам недеља лекарске контроле показале су да се рак престао ширити, тумори су се почели смањивати, као и оток на лимфним жлездама. Након четири месеца жлезде су се вратиле у нормално стање и рак се наставио повлачити. Након осам месеци , компјутеризована томографија показала је да је рак нестао. Тајна је, наводно, у томе што сок од шаргарепе обилује масним алкохолом и природним пестицидом антитуморских својстава, а каротен из шаргарепе делује превентивно на стварање ћелија тумора. Ен Камерон након свог искуства написала је и књигу Curing cancer with carrots која се може купити на Амазону.
Прочитајте још:Ако престанете да уносите шећер препородићете сеСАЛМОНЕЛА: Све о злогласној бактерији која може чак и да убије!
Извор: vecernji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА