Најновије

Генерал Ангелов је пре месец дана тврдио да се са 2 милиона евра припремају сукоби (ВИДЕО)

СКОПЉЕ- Македонски генерал Сојанче Ангелов је пре месец дана на једном од протеста испред зграде националне телевизије објавио информацију да се у Македонији припрема план изазивања мултиетничких сукоба. Како је тада тврдио дато је 2 милиона евра албанским криминалцима који ће се представити као ОВК иако нису њени "изворни" чланови. Како Ангелов тврди сукоби су унапред режирани.
Стојанче Ангелов (Фото: Јутјуб)

Стојанче Ангелов (Фото: Јутјуб)

Ангелов је као полицијски командант и учествовао у рату 2001. године, где је у борбу за село Арачиново био рањен са снајпером у грудима и једва је презивео. Након овога је унапређен у чин Генерала и радио још него времена у полицији, након чега је оснивао удружење браниоца "Достојанство" које је касније прерасло у опозицкиску политичку партију. План албанских криминалаца је како је Ангелов рекао 4.априла ове године је да убију више припадника македонске војске и полиције како би изазвали лавину етничких сукоба.
Прочитајте још:Радикали: Рат у Македонији су режирали АмериканциАлбанци убили полицајца Србина у Куманову! (ФОТО)
Колико су његове информације од пре месец дана поуздане остаје свакоме да лично закључи. Ангелов тврди да је своје информације добио из извора у МУП-и и државној везбедности Македоније. Погледајте видео: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА