Најновије

Испред Амбасаде Македоније палили свеће за убијене полицајце (ФОТО)

БЕОГРАД - Испред зграде Амбасаде Македоније у Београду данас су у организацији Српског сабора Заветници паљене свеће и одата пошта убијеним полицајцима у Куманову.
Свеће испред амбасаде (Фото: Фејсбук)

Свеће испред амбасаде (Фото: Фејсбук)

- У знак солидарности са страшном трагедијом која је задесила Куманово, окупили смо се испред Амбасаде Македоније, да запалимо свеће за осморицу полицијаца који су погинули у терористичком нападу. Уручило смо писмо подршке у коме смо посебно истакли да су српском народу овакви сценарији добро познати. Ми смо уверени да иза напада у Куманову, ма колико његови актери имали за циљ стварање Велике Албаније, заправо стоји намера да се Македонија дестабилише и онемогући реализација Турског тока и даљи напредак сарадње са Русијом - каже портпарол Заветника Милица Ђурђевић. Она је рекла да Срби и Македонци припадају истом националном и духовном бићу, заједничких корена, историје и традиције. - Због тога је данас наша брига у борби против терориста и окупације наших територија, заједничка и солидарна - каже она.
Прочитајте још:ЛАЗАНСКИ: Поруке с Црвеног тргаТАТА, ТИ СИ МОЈ ХЕРОЈ: Заплакаћете кад прочитате писмо које је син написао погинулом српском специјалцуШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: Македонски полицајац са терористима убијао своје колеге (ФОТО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА