Најновије

Вежбањем до бољег секса - здрав начин живота је афродизијак!

Здрав начин живота употпуњен физичком активношћу на жене делује као афродизијак. Припаднице нежнијег пола које вежбају брже се узбуде, лакше и чешће доживљавају врло интензиван оргазам. Објашњење оваквог понашања веома је једноставно. Вежбање, заправо, побољшава укупну циркулацију, што значи и у гениталној зони.
Вежбајте - у кревету! (Фото: Pixabay)

Вежбајте - у кревету! (Фото: Pixabay)

Током тренинга активирају се хормони који позитивно делују на либидо, ослобађају стреса, буде већу сексуалну жељу и веће уживање. - Вежбање помаже синхронизацију ума и тела, омогућавајући потпуну усредсређеност на уживање. Током секса, спољни свет престаје да постоји, што је иначе тешко постићи, а да се, без обзира на узбуђење, не размишља о неком од текућих проблема - тврди др Тина Пенхолоу, сексолог са Универзитета Флорида.
Прочитајте још:Како да убрзате метаболизамЕво зашто парови раскидају
Оргазам, који је, иначе, за одређени проценат жена недостижан, захваљујући вежбању постаје откриће. Осим тога, даме које вежбају осећају се пожељније и сексепилније, што је од пресудне важности за уживање у сексу. Вежбање, генерално, утиче на добро расположење, јер кроз тело шаље плиму ендорфина и подстиче буђење сексуалне жеље. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА