Најновије

Тарабићи су предвидели албанска убијања у Куманову. Ево шта су заиста рекли

Чувени пророк Милош Тарабић је у својим Креманским пророчанствима предсказао и терористичке нападе у Македонији, који ће, како каже, запалити Балкан!
Тарабићи (Фото: Приватна архива)

Тарабићи (Фото: Приватна архива)

Ову тврдњу за Курир износи Драган Пјевић, један од приређивача предсказања најчувенијих српских видовњака. Он је, како каже још 2005. године објавио оригиналну верзију текста Милоша и Митра Тарабића, пророка из 19. века. – Балкански рат са Албанцима распламсаће се у Македонији. Цео Балкан ће бити против Албаније, која је јад и беда. Косово и Метохија ће бити враћено Србима. Албанци ће бити поражени и побећи ће ка Америци. Србија ће поново стати на ноге – преноси део пророчанства Пјевић. Он каже да без обзира на то што већина Срба са осмехом говори о Тарабићима, треба да се зна да је Креманско пророчанство једно од три највећа у целом свету!
Прочитајте још:Јован Тарабић: Косово ће бити српско, а Крушевац престоница!ОНА ЈЕ ПОТОМАК ТАРАБИЋА И ЗНА ИСТИНУ: Ево шта Србе заиста чека у 2015-ој!ШТА СУ О 2015. РЕКЛИ НАЈВЕЋИ ПРОРОЦИ: Не можете ни да замислите шта ће нас задесити!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА