Најновије

Атина избачена из рођене куће: И мајка је се одрекла

Девојка која себе назива естрадном плесачицом, а иза себе има скандалозну прошлост, након избацивања из ријалитија упутила се у свој породични дом, али су врата за њу била закључана.
Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Како Ало сазнаје од извора блиског Марковићевој, њена мајка, са којом иначе живи, није желела чак ни да је види. Очигледно да је и она свесна тога да јој се ћерка претворила у монструма. - По Атину је након избацивања дошао брат и одвезао је кући. Међутим, њена мама, која је те вечери уживо гледала избацивање, одбила је да ћерку прими у кућу када је чула разлог због којег је продукција као највећи отпадак истерала из ријалитија. Веома јој је тешко због свега, плаче и не може да верује да је то њена ћерка. Засад одбија да се види са Атином и чује њене баљезгарије како би се оправдала, јер за такву моструозну изјаву не постоји оправдање. Она већ две ноћи спава код девојке од брата, јер су је једино они дочекали раширених руку - прича извор близак играчици. Подсећања ради, Атина Ферари Тигрица, како је себи наденула надимке, снимила је клип у којем се извињава породици Јурић и тврди да је скандалозне изјаве на рачун покојне Тијане изговорила намерно како би је избацили из виле. Оправдање не постоји, а и нико у њега не верује. Ера: Рекла ми је да неће спавати код мајке! Ера Ојданић је након избацивања из виле „Парова“ Атину Марковић Ферари угостио у свом мотелу. - Атина ме је звала у пола пет ујутру, а онда сутрадан дошла код мене. Нисам знао шта се десило, него ми је она касније испричала. Рекла ми је да не спава код маме и да ће ноћити код девојке њеног брата. Ужасно је дирати тог малог анђела, никако тако нешто не подржавам и њој сам то рекао. То су страшне ствари и осуђујем је најстрашније - изјавио је Ера.
Прочитајте још:АТИНА ФЕРАРИ: Замишљам да људима једем очи и убијам бога у њима!ДНО ДНА: Атина Ферари мртву Тијану Јурић назвала дрољом! (ФОТО, ВИДЕО)
Извор:Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА