Најновије

Скадал: Чиновник Владе се дрогирао на послу!

БЕОГРАД- Марко Ђурић, директор канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије, отерао је из свог кабинета помоћника Владислава Петковића, када је сазнао да се дрогира. Према сазнањима нашег листа, Ђурић се запрепастио када је сазнао да су лекари у крви Владислава Петковића утврдили присуство кокаина, па је моментално затражио да помоћник поднесе оставку!
Палата Србије (Фото: Википедија)

Палата Србије (Фото: Википедија)

- Уместо да помаже угроженим Србима на Косову и Метохији, Ђурићев помоћник се дрогирао на послу у Палати Србија, а његов порок је откривен сасвим случајно, када је сам потражио помоћ лекара након инцидента на паркингу 13. маја. Те вечери Петковић је кренуо с посла кући, а потом се вратио до чувара Палате Србија, тврдећи да су га на паркингу претукле непознате особе. Позвана је Хитна помоћ, која га је одвезла на Војномедицинску академију у Београду, где му указана помоћ. Док су покушавали да му утврде степен повреда, лекаре је шокирало нешто дуго. Токсиколошком аналазом је утврђено присуство кокаина и више од 1,5 промила алкохола у његовој крви! - каже добро упућен извор „Ало!“. С обзиром да је до прекјуче овај високи функционер Канцеларије за КиМ био на послу, пре него што је пребачен у болницу, претпоставља се да је дрогу и алкохол узео управо на радном месту! - Тежина је тим већа, узимајући у обзир одговорни посао који је обављао - наводи наш саговорник.
Прочитајте још:Доливају уље на ватру: Десничари би да рехабилитују и генерала Недића!Десница се буни: Србија шаље војнике да погину за мир у државама које су признале независно Косово!
Петковић је био на функцији помоћника директора за економски развој, одрживи повратак и ИПА пројекте. За своје „активности“, Петковић је од функционерске плате морао да одвоји добар део плате јер се, зависно од чистоће, цена једног грама кокаина на тржишту креће од 50 до 100 евра, а упућени кажу да уживаоци „белог праха“ узму бар два до три грама дневно. Ипак, Петковић неће подлећи кривичној одговорности због узимања дроге. - Пошто му је дрога нађена у крви, против њега неће бити покренут кривични поступак. Поступак би против њега био вођен у случају да је код њега пронађена дрога или да је возио под дејством наркотика - каже за „Ало!“ адвокат Виктор Гостиљац. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА